Huomiota Gladiaattorit: Olivia Paavin muoti on teeskentelemättömästi hämmästynyt! SkandaaliJohtaja, jota hyväpalkkainen ja upea Kerry Washington ja pukusuunnittelija Lyn Paolo ovat ottaneet tapaturmansa The Limitedille. Kaksi valmistelee linjaa jälleenmyyjän luovan johtajan, Elliot Staplesin kanssa, joka kantaa paavin take-charge -asennetta.

“Pukeutumista gladiaattoriksi ei tarkoita sitä, että se pelkää kaiken olemisen – olla lumoava, älykäs, voimakas ja seksikäs”, Washington sanoo. “Meillä on tämä historia muotia, että voidakseni olla voimakas nainen tarkoittaa, että sinun on pukeuduttava mieheksi ja halusimme päästä eroon siitä. Halusimme selvittää kuinka ilmaista sekä voiman että naisellisuuden muodin kautta tämän hahmon, koska hän on nainen, joka ei pelkää olla voimakkain hahmo huoneessa. “

Tuloksena on kokoelma, joka sisältää kaikki paavin niitit: pastelli-takki, up-for-anything-pusero ja kukkakuvio hänen allekirjoitusvalkoisella valkoisella, joka heijastaa panssaria, jota Olivia asettaa “, sanoo Paolo. Syynä valkoinen on hänen go-to-väri on sekä heijastus merkki ja puhelun TV, Paolo kertoo. “Olivia papeille oli todella tärkeää erottaa pimeässä puvussa pukeutuneessa huoneessa, että hän olisi keskeinen painopiste, tämän huoneen pääteho.”

Puhuessaan erottumasta, on myös eräitä upeasti pehmeitä värejä, mukaan lukien vaaleanpunainen, salvia vihreä, greige ja norsunluu. “Tämä on nainen, joka kävellessään huoneeseen tuntee, että hän saa aikaan avoimuuden ja oikeudenmukaisuuden, rauhan ja rauhan tunteen”, Washington kertoo. “En halua kävellä huoneeseen ja pelotella asiakkaita, jotka tulevat minun kauhistuneimpaan päivään, haluan käyttää värejä, jotka tekevät heistä mukavan ja rentouttavan ja helposti.”

Ja koska “hän pukeutuu housuihin elämässään”, Washington sanoo, duo räjäytti kolme papa-hyväksyttyä housumuotoa – ohut savuke, laajempi säännöllinen leikkaus ja erittäin leveä jalka. “Ajattelin, kun olet nainen, joka pukeutuu koko ajan, haluatte saada joitain vaihtoehtoja”, hän sanoo. “Yritämme päivittää ajatusta seksuaalisesta voimakkaasta naisesta ja asettua housuihin, sillä hänen standardinsa ansiosta voimme todella pelata naisellisuustasolla takin muotoissa.”

Ole valmis antamaan kaapin a Skandaali makeover-mix-ja-ottelu kappaletta alkaa 49 dollaria. Aikaan ajoissa: Kausi 4 esittelee 25. syyskuuta. Joten, your closet? Vetoa, että sitä käsitellään.

Maanantaina 22. syyskuuta Kerry Washington on InStyle.com n Vieras-editori! Tutustu koko päivän ylelliseen sisältöön suoraan näyttelijästä itseltään. Siirry osoitteeseen instyle.com/kerryday.

Klikkaa galleriaa nähdäksesi hauskanpidon kokoelma.