Exclusive First Katso pukuja Scandal’s Series Finale

Siitä lähtien saimme ensimmäisen maun Skandaali takaisin vuonna 2012, olemme innoissaan näytön loputtomassa draamassa. Mutta yhtä paljon kuin poliittiset vallankaappaukset ja rakkauskolmiot ovat vetäneet meidät sisään, vaatekaappi on ollut valtava osa pitää meidät koukulla. Kuvakaappauskuvista upeisiin kuulapäähineisiin, ABC: n Shonda Rhimes -tuotannos on tuottanut loputtomasti muotia gladiatorsille kaikkialle seitsemän vuodenajastaan. Ja sarjan finaali 19. huhtikuuta ei ole poikkeus.

Tyylissä on yksinoikeus valehdella kahdella ulkonäön finaalilla, ja sanotaan vain, etteivät he pettäisi. Alkajaisiksi Kerry Washington palvelee yhtä viimeistä kovaa takki-hetkiä, kuten Olivia Pope, jolla oli pitkä, valkoinen Burberry-kaura, joka oli erityisen mielekästä näyttelyn pukusuunnittelijan Lyn Paolo mukaan. “Shonda kirjoitti käsikirjoituksen koko viimeiselle episodille – mikä oli hämmästyttävää – ja hän kirjoitti:” Olivia klassisessa, valkoisessa Olivian kaivannossa “, sanoo Paolo. “Minusta tuntui, että hänen pitäisi olla Burberry-kaivannossa, koska Burberry on ollut valtava apu näyttelyyn ja halusin kiittää heitä. Halusimme myös, että se olisi vähän kunnianosoitus alkuperäiselle Tory Burch -kaivustolle, jota hän käytti ohjaajassa, ja tällä erityisellä takituksella on sama tunne. “

Skandaali Closet
ABC / Giovanni Rufino

Tietenkään mikään Olivia Pope -yleisö ei olisi täydellinen ilman lisävarusteita. Paolo pariutui Burberry-kaivosta mustalla Prada-totealla – “Pradan aina”, hän sanoo, ja valkoiset Tom Ford -pumput. Vaikka hän piti Olivian ulkoasua yksinkertaisena, Paolo oli hauskaa heittää muutamia ylimääräisiä kappaleita sekoitus muihin hahmojen finaaliin. “Emme tienneet, että aiomme elokuva DC: ssä, kunnes olimme todella vahvistaneet viimeiset kaksi jaksoa, ja emme ole koskaan kuvannut niitä ennen”, sanoo Paolo. “Koska se oli katkeraa kylmää, kun saavuimme sinne, päädyimme lisäämään huivit kaikkien ulkonäöihin. On hauskaa, kun näet kohtauksen, koska jokaisella ihmisellä on huivi huono Kerry. “

Skandaali Closet
ABC / Giovanni Rufino

Vaikka Washington käytti Olivia Pope’n allekirjoitusvalkoisuutta Lincoln Memorial Reflecting Poolissa, “me todella halusimme pelata väreillä, kuten aina”, sanoo Paolo. “Kyseessä oli merkkien välinen kontrasti, joten Quinn (Katie Lowes) on viininpunainen, Huck (Guillermo Diaz) on musta ja Abby (Darby Stanchfield, alla olevassa kuvassa) on merivoimien Stella McCartney-takki, jonka Darby päätyi ostamaan, koska hänen täytyi saada se. Halusimme todella varmistaa, että viimeinen episodi, jossa kaikki olivat päätyneet, ja kun jokainen hahmo käyttää jotain kunnioitusta kohtaan, missä he ovat aloittaneet, se edustaa myös sitä, että tämä on loppu ja he ovat yhtenäinen joukkue. “

Skandaali Closet
ABC / Giovanni Rufino

Pidä lukemassa koko keskustelumme kanssa Paolo, jossa hän näyttää takaisin näyttelyn suurimpiin muotihetkiin ja ruokiin läheisessä yhteistyössä Washingtonin kanssa.

RELATED: Katso joka kerta Kerry Washington Oli Gladiator punaisella matolla

Kuinka Olivia Pope tyyli kehittyi pilottijaksosta sarjan finaalin kautta?

Hänen evoluutiotaan ilmaistiin aina väreillä. Kun hän oli “Valkoinen Knight”, hän oli valkoisena. Kun hän meni pimeälle puolelle, teimme tummemmat värit. Ja sitten hän oli kirkkaissa väreissä, kun hän yritti vetää itsensä pois Fitzistä ja hänen maailmastaan. Mielestäni jokainen asia jäi mieleen, kun hän oli Fitzissä Valkoisessa talossa, hän pukeutui Mellien (Bellamy Young) tapaan alussa. Joten tämä ajatus menettää oman itsensä tulla tämä pseudo First Lady. Muut merkit kehittyivät dramaattisemmin tyyliin nähden, mutta Olivian tyylin kehitys jatkui aina hänen pukunsa paletilla.

Skandaali Closet
ABC / Eric McCandless

Mikä oli hänen kaikkein “Gladiaattorin” ilme aina?

Se oli kolmannen kauden alussa, kun hänellä oli valkoinen Burberry-kaura, jolla oli pää. Hän kutsui kokouksen Fitzin ja Mellien kanssa bunkkeriin Valkoisen talon alle ja rakastan kuvaamme. Koko sarja oli harmaa, mutta heillä oli yllään lipun värit Fitzin kanssa sinisellä puku ja Mellie punaisella. Olivia oli kirjaimellisesti johtava tapa – hän oli vastuussa, ja luulen, että Burberry-kaivos merkitsi sitä.

Puhuminen takkeista, en tiedä onko näyttely koskaan ollut niin monta. Oliko Olivia papa koskaan käyttänyt samaa kerrosta kahdesti?

Kauden alussa Kerryllä oli Ferragamon takki, jonka kaikki olivat valkoisia, mutta se oli todella vaaleanpunainen! Molemmat nauttivat todella tuosta turkista [alla olevassa kuvassa], ja käytimme sitä melko vähän. Mielestämme oli hienoa, että se ei ollut teknisesti valkoista. Tämä takki oli vielä huoneessansa näyttelyn lopussa – mielestäni se alkoi todella intohimoa päällysvaatteisiin. Kuvasimme Los Angelesissa, joten käytimme aina vihreitä näyttöjä. Koska näyttely tapahtui muualla maassa, jossa oli erilaiset säämallit, päällysvaatteet todella osuivat tarinaan. Jos satoi ulkona, kaikki olivat kaivannossa, ja se myi itärannikon tunteen kaikesta.

Parhaat Olivia Pope Outfits - Embed - 3
ABC

Kaksi Olivian paavalin suosituista asioista on valkoisella ja juomalla punaviiniä. Kerry keräsi viiniä pukuaan kuvaamisen aikana?

Kirjaimellisesti, ei koskaan. Luulen, että Kerry on kuin friikki luonteeltaan, ja hän ei välitä siitä, että sanon tämän. Mutta hän ei ole koskaan likaantunut, tarkoitan ei koskaan. Vaikka pilotin aikana olin hieman hermostunut, koska en tiennyt Kerryä ja päätimme mennä valkoisella Tory Burch-takkiin!

Parhaat Olivia Pope Outfits - Embed - 1
ABC

RELATED: Kerry Washington antoi Billie Lourdin parhaat muotisuositukset

Oliko koskaan ollut vaatekaapissa virheitä?

Hauskin puku fiasco näyttelyssä oli, kun meillä oli kohtaus Jeff Perry ja Tony Goldwyn kaudella neljä, luulen. Se oli erittäin intensiivinen kohtaus, jossa he väittelivät, mutta sen ei pitänyt olla temppu tai jotain. Jeff on niin hämmästyttävä näyttelijä, ja hän oli niin hetki, että hän alkoi tarttua Tonyyn hartioihin. He tekivät kohtauksen uudestaan ​​ja uudestaan, ja sitten kaikki äkilliset, hämmästyttävän hämmästyttävä henkilö Francesca soitti minulle ja sanoi: “Oi minun, Lyn, sinun täytyy tulla joukkoon.” Juoksin settiin ja koko Tonyn Giorgio Armanin puku oli juuri päässyt kokonaan ulos. Meidän oli pakko istua siellä sarjalla, ompelemalla pois, yrittäen laittaa Tonyn takki takaisin yhteen, koska meillä ei ollut moninkertaisia. Vielä mainitsemme joukossamme, että Jeffin hetken lämpöllä onnistui tuhota Armanin puku. Se on todella hassua.

Parhaat Olivia Pope Outfits - Embed - 4
ABC

Katse takaisin kaikkina vuodenaikoina, mikä oli vaikein asu kokoontumaan?

Se oli aina ja tulee aina olemaan “Hyvää syntymäpäivää, herra presidentti” -juliste, kun Kerry oli Jean Fares Couture -valkea-iltana [kuvassa yllä]. Silkkifoni oli kirjaimellisesti paloi, ja meidän oli rekonstruoitava se. Meidän oli myös pohdittava sitä, että käytimme paljon rahaa jotain, jonka meidän täytyi palauttaa kokonaan. Se sai täyden tuen Shondalta ja [tuottajalta] Betsy Beersiltä, ​​mutta omassa sydämessäni ja päässään olin hyvin hermostunut. Halusin, että se olisi jotain, joka räjäyttää tuulen, kun hän ajoi häntä, kun hänet ammuttiin. Ajattelin tehdä itse, mutta olimme loppumassa ja rakastin tämän puvun rakentamista. Onneksi se maksoi, ja kun Kerry tuli siihen aikaan, hän sanoi: “Oi jumalani, Lyn, tämä on kaunis.” Halusin vain, että se oli upea ja se oli yksi haastavimmista hetkeistä tehdä että valinta aikaisin näyttelyssä. Vuosien myötä pääsyn muotiin kasvoi – ja annan Kerryn luottoa sille. Tämän tuloksena saimme sellaisia ​​asioita, jotka olisin vain unohtanut 10 vuotta sitten.

Parhaat Olivia Pope Outfits - Embed - 2
ABC

Mikä Olivia Pope-asu pidätte Kerryn kaikkien aikojen suosikkina?

Se on niin kovaa! Menimme vain hänen [vaatekaappi] huoneen ja hän yritti selvittää, mitä hän haluaisi olla muistoksi. Hän oli kuin “Haluan vain kaiken!” Osa siitä oli emotionaalisista syistä. Kerry vielä vitsailee siitä, että tuhosin kaikki nämä Armani housut kun hän oli raskaana – laitoin elastisia vyötärönauhoja, leikattiin eteen ja rakennettiin paneeleihin. Hän oli kauhistunut että tuhosin näitä kauniita housuja, mutta melko suloisesti ja kauniisti halusin, että pari heistä ottaisiin hänen kanssaan muistoina. Se ei näytä kovin hohdokkaalta, mutta hänen sydämessään se oli hänelle jotain erityistä. Christian Dior -takit olivat myös hänen valtavia suosikkejaan – etenkin mustavalkoista houndstoothia, jota hän käytti kävelemään Vermontin taloon, kun hänen oli tarkoitus päästä helikopterilta ja nähdä Fitz [kuvassa yllä]. Hän rakasti sitä, ja tiedän, että se oli yksi kappaleista, jotka hän osti esityksen lopussa.

Skandaali Closet
ABC / Eric McCandless

VIDEO: Kymmenen kertaa Skandaalin Olivia Pope oli Total Badass

Mitä muuta hän piti sarjasta?

Hän halusi myös ostaa paljon housuistamme, erityisesti Calvin Kleinin näyttelyn ensimmäistä pukeutua. Mutta koska me lainasimme vaatteita kokoelmista, meillä ei ollut enää niitä. Olimme kummallakin surullisia, että hän ei voinut saada näitä pieniä arkistoja ja luovuttaa lapsilleen yhden päivän. Mutta tiedän, että hän osti joukon iltapussia ja pitänyt Pradan laukun, ja olen varma, että heidät jaetaan hänen ystävilleen ja perheelleen.

Skandaali Closet
ABC / Eric McCandless

Pidäkö hän jotain takki?

Kyllä, hän osti osan päällystakista näyttelyn lopussa, mukaan lukien mustavalkoinen Dior-takki, jota hän käytti kun hän oli raskaana [alla olevassa kuvassa]. Se todella auttoi piilottamaan asioita, joita meidän tarvitsi piiloutua tuolloin, mutta se oli myöskin upea. Dior-takit viimeisten neljän tai viiden vuoden aikana ovat olleet hämmästyttäviä, ja tämä oli yksi hänen suosikkeistaan. Tiedän, että se on hänen henkilökohtaisessa kokoelmissani nyt.

Skandaali Closet
ABC / Eric McCandless

RELATED: Olivia Paavin näkemys on muuttumassa tässä yllättävässä tilanteessa, Says Skandaali Pukusuunnittelija Lyn Paolo

Mitkä olivat Olivia Paavon kaikkein kuluneet kengät koko sarjassa?

Se muuttui, kun vuodenaikaa jatkettiin. Kahden ensimmäisen vuoden aikana teimme paljon Miu Miusta ja enemmän alustaa, joka antoi Kerrylle ylimääräisen korkeuden. Sitten, kun aika meni, menimme Jimmy Choo -maahan ja se oli hämmästyttävää. Meillä oli paljon Jimmy Chooa hänen huoneessaan.

Skandaali Closet
ABC / Eric McCandless

Teimme paljon Christian Dior-kenkiä, kun hän oli Fitzissä Valkoisessa talossa, ja hän pukeutui paljon Oscar [de la Renta]: iin ja naisellisempia asuja. Loppujen lopuksi, mitä ihmiset eivät ole oikeastaan ​​tuntuneet huomannut, on, että Olivia on pukeutunut farkuihin housujen sijaan ja hänellä on paljon saappaita. Meillä oli hämmästyttäviä Burberry-saappaita, ja jos on olemassa jokin suunnittelija, joka tekee rockin bootin juuri nyt, luultavasti saimme sen huoneesta. Se on hänen kenkätelineensä kohti loppua, kun hän tulee kovempaan.

Skandaali Closet
ABC / Eric McCandless

Vuonna 2014 te ja Kerry suunnittelivat Skandaali kokoelma Limitedille. Oliko siellä vielä jotain viereisestä vaatekaapista?

Joo! Itse asiassa Kerry otti joitakin kappaleita Rajoitetusta linjasta. Meillä oli vielä musta ja valkoinen takki. Pidimme kaiken kaikkina vuodenaikoina ja se on hauskaa, koska Elliot Staples – joka oli uskomaton yhteistyökumppani The Limitedissa – kirjoitti minulle muutama viikko sitten ja sanoi: “Näinkään yksi puseroistamme Scandal tänään” ja olin kuin , “Joo, me vielä käytämme sitä – me rakastamme sitä!” Se oli hieno linja, ja olimme todella ylpeitä siitä. Kerryn ja minulla oli räjähdys, ja se oli kiva tehdä jotain Gladiatorsille.

ABC/Eric McCandless
ABC / Eric McCandless

Jos sinun olisi pitänyt katsoa taaksepäin ja ajatella, että suosikki muisti olisi ollut Kerryn kanssa, mitä se olisi?

Ehdottomasti ihastan häntä. Olen ollut erittäin siunattu tekemään hämmästyttäviä ihmisiä, ja Kerry on listan kärjessä. Hän on hyvä johtaja – haluan vain, että hän olisi toimistossa. Hän on rehellinen, maanläheinen, ja hänellä ja minä sellaisella on sama aivot. Me lopettaisimme toisiamme lauseet läpi. Meillä oli välittömästi tämä yhteys ja olemme niin lähellä. Viimeisen jakson lopussa hän vain halasi minua niin tiukasti ja sanoi: “En voinut tehdä tätä ilman sinua.” Se oli hämmästyttävä hetki.

Skandaali Closet
ABC / Giovanni Rufino
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map