Eniten hysteerinen Inside Amy Schumer Skits of All Time

Amy Schumer ei pelkää mennä sinne. Hänen Sisällä Amy Schumer luonnoksia tunnustetaan heidän puree rehellisyyttään ja tietenkin Schumerin allekirjoituksen huumoria. Raunchiness on osa shtickia. Kuten hänen idoli myöhään Joan Rivers, hän sanoo, että se on, ja kirjoittaa hänen luonnoksensa samalla tavalla. 

Hänen Comedy Central näyttää nollat ​​kaikilta hajoamisilta naisten asioihin ja kaiken kesken. Jotkut aiheet ovat kevyempää ja helposti vertailukelpoisia, kuten silmänräpäyksen hajoaminen Sano kyllä ​​mekoon episodi. Toiset antavat meille yhä ironista potkua, kun huomaamme sosiaalisia absurdeja, joita näemme joka päivä, kuten Hollywoodin naurettavaa mieltään nähdä naisten ikä seksistisyysindikaattorina, yhteiskunnan tunneli-visio keskittyy “huonoihin” ruokailutottumuksiin ja paljon muuta. 

VIDEO: Kylie Jennerin parhaan takaiskuisen Instagrams

Riippumatta aiheesta, Schumerin työ on meidät nauramaan. Ja olemme pyöristyneet hänen eniten hilpeästi Sisällä Amy Schumer kaikkien aikojen luonnoksia, jotka ovat yhtä tärkeitä kuin ne ovat hauskoja. Selaa läpi alla tarkistaaksesi ne.

1. “Olen niin paha” 

 

 

Tässä luonnoksessa neljä naista lähtevät lounaalle keskustelemaan heidän “huonoista” ylensyöpyyksistään edellisestä viikosta, jättäen täysin huomiotta muut todella kauhistuttavat asiat, jotka he ovat tehneet. Schumer hilpeästi kohdistaa hyper-painopisteemme painoon ja ruokailutottumuksiin, jotka näyttävät olevan ensisijaisia ​​kaikkiin muihin toimintoihimme, jotka ovat moraalisesti häpeällisiä, koska ne voivat olla. 

2. “Last F ** kable Day”

 

 

Epäilemättä tunnetuin hevonen Sisällä Amy Schumer tähdet Tina Fey, Patricia Arquette ja Julia Louis-Dreyfus. Naiset kutsuvat Schumeria liittymään heihin Louis-Dreyfus’in viimeisen “kykenevän päivän” juhlimiseen tai viimeisenä päivänä, kun Hollywood päättää, että hän on nuori tarpeeksi pidettävä toivottavana. Komiikkaryhmien pyöreän pöydän kohtaus on hilpeä, mutta teollisuuskysymyksen kohdennettu kutsu vie tämän luonnoksen toiseen tasoon.  

3. “Keskustelu Dildosta”

 

 

Jos et hillitä kaksoisstandardeja, Schumer on tulossa puolestasi. Tässä episodi-pitkä mustavalkoinen remake of 12 vihainen miehet, Schumerin kaikkien tähtien keskusteluissa keskustellaan siitä, onko hän tarpeeksi kuuma televisioon ja onko hän hyväksyttävää käyttää häntä dildossa. 

4. “Jalkapallokaupungit”

 

 

Jätä se Schumerille Perjantai-iltaisin, raiskauskulttuurin ja viinin vitsejä kaikki yhdessä luonnoksessa. Hänen kaikkein gif-kykyisimmän hameensa Amy nähdään hakkaamatta suurempia ja suurempia valkoviinilasikoita, kun hänen aviomiehensä Coach Taylor lookalike (Josh Charles) käsittelee jalkapallojoukkuea hämmentyneenä radikaalisesta “ei raiskauksesta”. 

5. “Uusi laitos”

 

 

Schumer vie ruokavalioon ja kehon kuvaan uudestaan ​​tällä skitillä, joka keskittyy vaatemyymälöihin, jotka myyvät vaatteita naisen “tavoitekokoon”. Se vie sinut ajattelemaan kahteen kertaan ostopäällisen ostamisesta, ehkäpä sen puolesta,.  

6. “Maidon maidon limonadi”

 

 

Sexy musiikkivideo piiska vitsejä? Tarkistaa. Schumerin “Milk Milk Lemonade” -vide on erityinen kunnianosoitus jokaisen naisen takaa. Tarttuva viritys, jossa on Amber Rose ja rapper Method Man, kompensoi aivan liian todelliset sanat, jotka varmasti tekevät sinusta naurun ja ehkä hieman pieniä. 

7. “Kiitokset” 

 

 

Tämä varjostettu luonnos kutsuu ulos jokaisen ystävän, jolla olet ollut, joka ei vain voi ottaa kohteliaisuutta. Tiedäthän, että yksi BFF, joka vain ei voi sanoa “Kiitos” ja jatkaa? 

8. “Omat unelmani”

 

 

Jos olet ollut koukussa Sano kyllä ​​mekoon, tämä sute on sinä ompeleet. Schumer blindsides hänen epätoivoinen poikaystävä kanssa hajoaminen orchestrated by nopea witted “ammatillinen” hajoamisen artisti. 

9. “The Foodroom”

 

 

Et koskaan näe omenalohkoja tai Aaron Sorkin -hanketta, aivan samalla tavalla tämän luonnoksen jälkeen. Tämä Sorkinin “The Newsroom” -tyyppinen parodia esiintyy pikaruokaravintolassa, jossa Josh Charles on helvetin taipuvainen menestysmatkaansa. Anna hänelle perunoita tai anna hänelle kuolema, Amerikka.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − 63 =

map