Cersei Lannisterin parhaita lainauksia Ever of Game of Thrones

Cersei Lannister - Lead
Hyväksy HBO

Samantha Simon

24.4.2016 klo 14:45

Kuten mikä tahansa Valtaistuinpeli tuuletin voi kertoa sinulle, Cersei Lannister on yksi badass kuningatar. Olipa hän intendentti ohittaa vihollisiaan tai käyttää valtaansa yksinkertaisesti saada haluamansa, Cersei (jota Lena Headey toistaa) ei koskaan anna hänen vartioida. Hän on Westerosin ainoa henkilö, jota kukaan ei halua sekaantua – ja jos joku päättää mennä hänen luokseen, niin pikapakasten kuningatar tulee kirjaimellisesti päähänsä.

Ainakin näin asiat olivat viimeisen kauden jälkeen, kun näimme Cersei’n kaukaa lumoavan pudotuksen armosta High Sparrowin käsissä. Kun Cersei oli pidätetty vankein vankilassa, Cersei lopulta suostui tunnustamaan aviorikoksistaan ​​(vaikkei hän kieltäytynyt tunnustamasta hänen sikiön suhdetta veljensä Jaimen kanssa). Mutta High Sparrow ei ollut vielä tehnyt Cerseiä. Hän paljasti, että hänen tulee vielä joutua oikeudenkäyntiin ja tilata hänen pitkät hiukset leikkaamaan ennen kuin pakottaa hänet kävelemään Kings Landingin kaduilla kovaa alasti.

LIITTYVÄT: Katso Uusi Valtaistuinpeli Kuvia kauden 6 Premiere

Kauden 6 lavalla tänä iltana klo 9 HBO: lla, olemme valmiita näkemään Cersein poimimalla palaset ja toivottavasti aloittamaan uudelleen laukaukset. Ja voimme vain kuvitella, että ensimmäinen hänen hitti-listansa henkilö on nainen, joka seurasi häntä kaduilla soittaen kelloa ja laulamassa “häpeä”. 

Selaa 17: tä kuningattaren mieleenpainuvimmista lainauksista GoT.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 22

map