Abigail Breslin naulaa “kauhistuttavan” nousun Dirty Dancing -tapahtumassa

Kukaan ei laita vauvaa kulmaan – ja Abigail Breslin on päättänyt pitää sen näin. 21-vuotias näyttelijä otti Francesin “Baby” houseman ikonimainen rooli ABC: n puolesta Dirty Dancing remake, joka esittelee tänä iltana klo 8. ET. Breslinille ei ollut helppoa esittää omaa spinää rakastetulle hahmolle, jota Jennifer Gray ensimmäisen kerran pelasi 1987-elokuvalla. Suurin haaste? Kynttämällä klassinen kohtaus, jossa tanssinopettaja Johnny Castle (jonka alun perin kuvasi Patrick Swayze, nyt Colt Prattes) nostaa Baby yli hänen päänsä aikana vaikuttavasti koreografoitu lahjakkuus show rutiini.

“Hissin tekeminen oli kauheaa”, Breslin kertoi hiljattain Tyylissä. “Se oli todella vaikeaa saada se oikein. Jos haluat hypätä yhdestä jalasta ilmalle ja odottaa, että henkilö tarttuu sinuun täydellisellä paikalla lonkan päällä, on tarpeeksi kovaa, mutta sitten heidän täytyy nostaa sinut aina ylös ja pitämään lomakkeen. Ja vaikka tuntisit olevasi kuolemassa, et voi antaa sen näkyvän kasvoillesi. “Ei väliä kuinka hankalaa se oli, Breslin ei koskaan harkinnut vartalon kaksoistutkimusta. “Tiesin, että jos en tehnyt sitä itse, olisin ikuisesti valitettavaa”, hän sanoi.

VIDEO: Tarkista ensimmäiset kuvat Dirty Dancing Tehdä uudelleen

Elokuvasta vauvaa, kuten tanssitunteja Breslinille, harjoittelu oli täydellistä. “Kesti kuukausia ja kuukausia harjoituksia”, hän sanoi. “Se oli uupumaton, ja olin niin kipeä. Joka päivä tahdoin kietoutua ja jättää lantioani. Joten siihen aikaan, kun todella nostimme, oli kuin olin vapaa kotiin. Teimme noin viisi otetta saadaksemme sen oikein. “Siihen aikaan, kun heidän täytyi ampua lopullinen kohtaus, Breslin oli täysin luottamassa hänen tähtensä. “Colt on paras”, hän sanoi. “En voinut tehdä sitä ilman häntä. Luulen, että hän pelkäsi enemmän hänen elämäänsä, jos hän putosi minulle, koska meillä ei ollut tyynyjä. Oli juuri lattia! “

050117-ABC-dirty-dancing-Breslin-lift-embed.jpg
ABC

Hissin saumattoman luonteen lisäksi Breslin tiesi, että hänen oli kuvattava tarkasti vauvan evoluutio tanssin aloittelijasta Mambo-koneeseen. Ja kun tähtiin todellinen elämänkoulutus heijastui näytöllä, hän pystyi tekemään juuri tämän. “Minun taipumukseni tanssista toimi elokuvan alussa, mutta se ei olisi toiminut, jos Baby ei todellisuudessa päätynyt lopulta todella hyväksi”, hän sanoi. “Tietenkin tämä tarkoitti minua piti saada myös hyvää. Joten siellä oli paine, että tiedät kuinka monta ihmistä rakastaa alkuperäistä eikä halua sekaantua siihen. “

Yksi alue, joka oli tarkoituksella muokattu, oli kuitenkin vaatekaappi. “Yritimme pitää puvut melko lähellä alkuperäistä, mutta se on varmasti totta 60-luvulle kuin elokuva”, sanoi Breslin. “Muoti-viisas, oli niin monta 80-luvun crossovers alkuperäisessä – varsinkin kun vauva käytti rajatut paita, jossa shortsit. Teimme enemmän 60-luvun vireistä, joten käytän paljon farkkuja ja Kedsia. ” 

Nähdä uudistettua Dirty Dancing itsellesi, viritä ABC tänä iltana kello 20.00. ET.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 + = 26

map