7 parasta elokuvaa hääpäivää Duos Ever

Mike ja Dave tarvitsevat hääpäiviä osuu teattereihin tänään, heinäkuun 8. päivä Zac Efron ja Adam DeVine pääosissa kaksi riviä veljeä, jotka yrittävät löytää hyväksyttäviä päivämääriä sisarensa lähestyvästä ylistyksestä. Kun he kohtaavat Tatianan (Aubrey Plaza) ja Alice (Anna Kendrick), duo ajattelee, että he ovat lyöneet hyvää tyttöä vastaan ​​jättipotti – mutta pian sen jälkeen, kun he saapuvat Havaijille häät, Mike ja Dave huomaavat, että heidän päivämäärät ovat enemmän huolissaan juhlimista kuin hyvän vaikutelman tekemistä perheestään.

Vaikka brosit ovat saattaneet huijata heidän päivämääriinsä, he ovat saaneet meidät ajattelemaan kaikkia duoseja, jotka ovat käyneet naapureina yhdessä suurella näytöllä heidän edessään. Selaa kahdeksan mieleenpainuvimmista pareista juhlimaan avioliittoa elokuvassa.

Julia Roberts ja Rupert Everett vuonna Paras ystäväni häät

 

Yksi klassisimmista rom-coms koskaan, Paras ystäväni häät ei pääty onnelliseksi koskaan jälkeensä BFF: iin, jotka ovat sen ydin, Julianne (Julia Roberts) ja Michael (Dermot Mulroney). Huolimatta Juliannen parhaista ponnistuksista sabotoida Michaelin häitä toiselle naiselle (Kimmy, Cameron Diazin tahdissa), heidän rakkautensa on tarkoitus pysyä Platonisena lopussa. Mutta meillä on edelleen pakkomielle yksi pariliitos elokuvasta: Julianne ja hänen finanssinsa rahoittavat George (Rupert Everett), joka on todella homo-ystävänsä ja toimittajansa. Ja kun on selvää, että Juliannen ja Michaelin välinen rakkaus pysyy platonisena ja hän käy läpi häät, George saapuu tanssimaan hänen kanssaan vastaanotossa – ja voittaa parhaan palkinnon päivän palkinnosta.

Alicia Silverstone ja Paul Rudd sisään clueless

Cher Horowitz (Alicia Silverstone) vietti paljon clueless kuuluvat väärälle kavalle, mutta suosikki muoti-eteenpäin high schooler vihdoin sai sen oikein ja löysi hänet “Baldwin” elokuvan lopussa. Kun hän ymmärsi, että hän oli “täysin hullu rakastunut” hänen entisen askeleensa veli Joshin (Paul Ruddin) kanssa, Cher pyrki parantamaan häntä huomaansa – ja se toimi. Nopeasti eteenpäin Cherille kiinni kimpussa opettajiensa, Mr. Hallin ja Geistin häät, ennen kuin heittäytyvät Joshin elokuvan loppuessa. Pyörtyä.

Debra Messing ja Dermot Mulroney vuonna 2006 Hääpäivä

Kun Kat (Debra Messing) epäonnistuu etsimään päivämäärän nuoremman sisarensa häämääriin, jossa hänen poikaystävänsä on palveluksessa sulhasen parhaaksi miehelle, hän vuokraa Norton (Dermot Mulroney) saattajan matkustamaan Lontooseen hänen kanssaan ja aiheuttaa kuten hänen viehättävä poikaystävä matkalla. Mutta kun nämä kaksi ovat merentakaisia, heidän jatkuva vitsailu antaa mahdollisuuden todellisiin tunteisiin – ja mikä alkoi rahapoliittisena järjestelynä pian muuttuu enemmän.

Owen Wilson ja Vince Vaughn sisään Kuokkavieraat

Kun kyseessä on hääjuhlat, Kuokkavieraat on lahja, joka pitää antaa. Owen Wilson ja Vince Vaughn tähdet John ja Jeremy, kaksi avioeroa asianajajat ikuinen harrastus kaatuu nuptials heidän vapaa-ajallaan. Ja kun he tulevat aina yhteen, jokainen kaveri pyrkii jättämään vastaanotot, joihin he osuvat uuden yhden yön seisomaan – mutta kaikki muuttuu, kun he kohtaavat Claire (Rachel McAdams) ja Gloria (Isla Fisher) sattui tähän mennessä.

Hugh Grant ja Andie MacDowell sisään Neljä häääästä ja hautajaiset

Charles (Hugh Grant) ja Carrie (Andie MacDowell) eivät koskaan olleet teknisesti toistensa päivämäärät, mutta he tapasivat häät ja myöhemmin viettivät yön yhdessä – ja jos se ei ole “päivämäärä” tarpeeksi, emme tiedä, mikä on. Vuosien ylimääräisten run-ins kolmen muuta häät (mukaan lukien omat nuptials) nämä kaksi lopulta sai heidän toimia yhdessä ja fessed rakastaa toisiaan lopussa.

Tammikuu Jones ja Seann William Scott vuonna Amerikkalainen häät

Häät Date Movie - American Wedding GIF
Tumblr

Ennen kuin hän näytteli Betty Draperia Hullut miehet, Tammikuu Jones pelasi Cadence Flahertyä, Michelle (Alyson Hannigan) nuorempi sisar Amerikkalainen häät. Hän oli tavoittelematon eikä yksi, mutta kaksi häät vieraille, Steve Stifler (Seann William Scott) ja Paul Finch (Eddie Kaye Thomas). Cadence lopulta putosi Stiflerille huolimatta siitä, että hän valehteli toistuvasti vain saadakseen hänet sängylle – ja kaksi sormenpäistä, kun Jim (Jason Biggs) ja Michelle sanoivat “minä.”

James Marsden ja Katherine Heigl vuonna 27 Mekot

Kun ikuisesti-bridesmaid Jane (Katherine Heigl) ymmärtää, että hän taipuu voimakkaasti rakkauden ja vihamiestensä rakkauden puoleen häät lähettäjä Kevin Doylen (James Marsdenin) kanssa, hän tietää, että se vie suuren eleen voittaakseen hänet yli hyvää. Joten, hän luonnollisesti kaatuu toisen parin veneen häät ja professoi hänen tunteita häntä mikrofonin kautta vieraiden joukossa. Onneksi Janeille, Kevin paljastaa julkisesti rakkautensa ja kaksi viettää lopun yön varastaen vain avioparin ukkosen heidän röyhkeästi. Ja tämä koko “Kirjoitin noloa altistaa sinusta sanomalehdessä”, mitä Kevin teki Janeen kanssa? Unohdettu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 13

map