6 Asiat, joista opimme punapäästä Big Redhead -kirjasta

Punapäät ovat harvinaisia, kuten harvinaisia. Alle 2 prosenttia maailman väestöstä on punahiuksia. Jotkut ihmiset pelkäämme majesteettista lahjaa, joka on punatukkainen, mikä johtaa ajatukseen, että punapäällisyydellä ei ole sielua tai ne menettävät sukupuuttoon (molemmat vääriä). Muut, kuten Buzzfeed-apulaispääjohtajan ja kirjoittaja Big Redhead Kirja, Erin La Rosa, katso liekehtivä hius, mitä se todellakin on, ainutlaatuisen olennon merkki, jolla on elinikäinen jäsenyydestä tiukasti valitulle klubille.

Me leikattiin La Rosan äskettäin julkaistun kirjan kautta saadaksemme lisätietoja siitä, millaista on punapää. Kirjassa hän kattaa historialliset tosiasiat, pop-kulttuurin totuudet, puna-sukupuolen, punapäällisen vanhemmuuden, inkivääri-kiusaamisen ja paljon muuta (nauhoitettu muutamien henkilökohtaisten tarinoiden, juomapelien ja jopa punapääseen hyväksyttyjen soittolistojen välillä).

Selaa alhaalla kuusi parasta aihetta, joista olemme oppineet La Rosan kirjasta punapäästä.

RELATED: Beauty Boss: Kuinka R + Co tuli kuuluisaksi Coolest shampoo-pulloista planeetalla

1. On olemassa kuusi eri punasimpia (ja ne ovat pop-kulttuurin unsung-sankareita)

Muistatko Jessica Rabbit? Entä Ron Weasley – tai kaikki Wesleys asiasta? Punapäät ovat kaikki ympärillä meitä pop-kulttuuria ja niillä on yleensä kuusi arkkityyppiä, La Rosan mukaan. Nämä kuusi tyyppiä ovat punatukkainen vixen, sarjakuva relief punapää, lyijyjuhlat, tulinen punapää, paha inkivääri ja animoitu inkivääri. Ajattele sitä. Olet todennäköisesti löytää lisää esimerkkejä hahmoista, jotka sopivat laskulle.

Lucille Ball - The Big Redhead Book - Embed
Kohteliaisuus. GTV Archive / REX / Shutterstock.com

2. Punainen hiukset menevät harmaan hitaammin kuin muut Hiusvärit

Punapäät eivät ole juuri löytäneet nuoruuden lähdettä, mutta ne ovat lähellä. La Rosan henkilökohtaisen tutkimuksen mukaan harmaat karvat näkyvät usein hieman kevyempinä, koska punaiset hiukset eivät ole melaniinia. Tämän vuoksi hiukset voivat näyttää vaaleilta (jotka parantavat punaisten hiusten alkamista), ennen kuin harmaa kokonaan muuttuu.

3. Punapäiden vanhemmuus on hieman erilainen

La Rosa esittää parhaansa kirjassaan: “Punapään vanhempana tulee olemaan muutamia hankalia hetkiä ja joitain asioita, jotka ovat jyrkästi hallitsemattomia, mutta lopulta vielä saat elää elämäsi vanhempana yksisarvinen “. Punapää vanhempi on harvinainen ja siksi voi olla hankalaa. Muukalaiset voivat tuijottaa tai heikentää lapsensa, voi olla vaikeampaa löytää muita redheads-vanhempia, sinun on opettaa lapsellesi, kuinka käsitellä paljon huomiota ja lisää.

4. Punapäät kohtaavat oma joukko mikroaggressioita

Punapäät, kuten monet meistä, joutuvat kiusatuksi, koska he ovat erilaisia. Mutta harmaahiuksissamme olevat ystävät kohtaavat myös joukon mikroaggressioita, joita et ehkä ole koskaan ymmärtäneet. La Rosan mukaan punapäät kuulevat usein sellaisia ​​asioita kuin “Sinä olet kaunis … punapää” tai “Sinä et näytä tavalliselta punapäältä.” La Rosa toteaa, että tämäntyyppisten kommenttien edessä voi tehdä punapäästä enemmän kimmoisa ja sietää ihmisiä. Tämä johtaa siihen, että punaiset ovat uskomattomia ainutlaatuisia ihmisiä, joita meidän kaikkien pitäisi rakastaa ja ihailla.

RELATED: Kim Kardashian West värjätyt hiukset hopea NYFW

Michael Fassbender - The Big redhead Book - Embed
Kohteliaisuus. Stewart Cook / REX / Shutterstock.com

5. Punatut miehet ovat aliarvostettu lahja

Ja La Rosa antaa meille seitsemän tieteellistä (havainnoivaa) tosiasiaa (voimakkaasti uskotut näkemykset) varmistamaan hänen vaatimuksensa. Nämä tosiasiat vaihtelevat viheriöparista, mikä nopeuttaa sydämesi luonnollista väriä, punatun ihmisen, ruma-ankan oireyhtymän houkuttelevaa harvinaisuutta (jossa punatukkaiset miehet eivät ymmärrä, kuinka kuuma he ovat) ja enemmän.

6. Aurinko on edelleen punaisen pään ääressä

Punaiset hiukset ja reilu iho menevät usein yhteen, mikä voi olla vaarallista ajattelua suorassa auringonvalossa. La Rosa -näkymän mukaan punapää tietää, että liian paljon (tai mitä tahansa) aikaa auringossa ilman suojaa voi johtaa merkittäviin auringonpolttoihin. Joten hän kuvaa useita tapoja suojata UV-säteiltä, ​​kuten päällään hattu, lisäämällä UV-kalvoa auton ikkunoihin ja lataamalla UV-mittarin app. Nämä ovat muutamia vinkkejä ja temppuja, joita jopa meitä “norms” (ei-punapää) voi käyttää.

Jos haluat lisätietoja ylhäältä, alamäksistä ja keskenän punapäästä, poimi kopio siitä Big Redhead Kirja, saatavilla täältä Amazon. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 + = 51

map