15 Michelle Pfeifferin eniten henkeäsalpaavista elokuvailuista

Michelle Pfeiffer
Alamy

Samantha Simon

17. toukokuuta 2017 klo 15.30

Michelle Pfeiffer on virallisesti takaisin. 59-vuotias näyttelijä on kitaranut elokuva elokuvan jälkeen lähes kolme vuosikymmentä ja lyhyen neljän vuoden tauon jälkeen valokeilassa hän liikkuu täydessä vauhdissa eteenpäin. Emme voineet enää olla innoissamme Pfeifferin paluuta varten, ja onneksi meillä on uusi tuhoutuminen vuoden 2017 projekteista. Ensinnäkin hän ryhtyy Bernie Madoffin vaimon Ruthin rooliin HBO: n uudessa elokuvassa,  Wizard of Lies (esityksiä lauantaina, 20. toukokuuta kello 8.00). Robert De Niro kuvailee häpeällistä rahoittajaa itse, merkitsemällä neljännen kerran, että hän ja Pfeiffer yhdistävät voimansa näytöllä. Ja se ei ole kaikki, mitä meidän on odotettava. Myöhemmin tänä vuonna näyttelijä tähtää psyko-trilleriin Äiti!  Jennifer Lawrencein ja Javier Bardemin rinnalla, samoin kuin odotetulla ja tähdillä Murtaus Orient Expressissä.

Juhlimaan Pfeifferin odotettua paluuta katsomme takaisin 15 hänen kaikkein unohtumattomimmista elokuvajuoksistaan ​​tähän mennessä. Tarkista ne alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map